CKBDBIH: PRIDRUŽI SE I TI AKCIJI ZA MALIŠANE!

Ukoliko se u periodu od 19. do 25. decembra nađete u tržnom centru FIS, Bogičević, Yimor, Bingo ili Belamionix, priključite se akciji prikupljanja slatkiša za djecu koja su u stanju socijalne potrebe.

Ukupno 44 volontera Crvenog krsta/križa Brčko distrikta Bosne i Hercegovine tokom narednih 7 dana u periodu od 16 do 19 časova prikupljaju slatkiše za djecu u stanju socijalne potrebe u tržnim centrima FIS, Bogičević, Yimor, Bingo ili Belamionix. Akcija prikupljanja „Djed mraz će i mene obradovati 2016.“ započela je 1. decembra sa prijavama u prostorijama CKBDBIH, a vrijedni volonteri će je zaključiti u Gradskom omladinskom centru 28.12.2016, sa podjelom paketića i zabavnim programom za najmlađe. 

Pozivamo sve građane da se priključe akciji i da svojim doprinosom predstojeće praznike uljepšaju ovim mališanima.

 

Podsjećamo, ova aktivnost se realizuje 6. godinu za redom te je sada već tradicionalna aktivnost Crvenog krsta/križa Brčko distrikta BiH koju njeguju vrijedni volonteri nesebično izdvajajući svoje vrijeme te građani Distrikta i okolnih mjesta koji doniraju slatkiše i na drugi način podržavaju programe CKBDBIH. 

Imamo 13 gostiju i nema članova online