Захвалница Министарства сигурности БиХ

slika Dodjela zahvalnica 06032014У сједишту Министарства сигурности БиХ јуче је обиљежен 01. март. Свјетски дан Цивилне заштите и спашавања, на којем је присуствовао и секретар Црвеног крста/крижа Брчко Дистрикта, Денис Шехановић.

 

 

 Том приликом, судионицима програма уз остале се обратио и Замјеник министра сигурности Босне и Херцеговине Младен Ћавар, предсједавајући Координацијског тијела Босне и Херцеговине за заштиту и спашавање:

“Министарство сигурности БиХ је потпуно свјесно значаја цивилне заштите као хуманистичке области коју треба ставити у приоритет држава Босна и Херцеговина и све институције власти на свим разинама државне организације. У протеклом раздобљу је Оперативно - Комуникацијски Центар БиХ – 112 потврдио оправданост свог постојања као кључног субјекта у превенцији и елиминирању посљедица природних и других несрећа. Кроз рад нашег ОКЦ-а је осигуран интегриран и брз одговор мјеродавних тијела и служби у спашавању људи и материјалних вриједности. Наша је потреба и жеља и у наредном раздобљу перманентно радити на развоју цивилне заштите и свијести о значају области заштите и спашавања људи и материјалних добара.”

Dodjela zahvalnica 06032014

 

Овом приликом уручена је захвалница Црвеном крсту/крижу Брчко Дистрикта БиХ за ангажовање и одговоран приступ унапређењу заштите и спашавања кроз реализацију пројеката, формирање спасилачке волонтерске јединице.

Захвалнице су уручене и другим појединицима и организацијама који су дали свој допринос на пољу цивилне заштите.

Ко је на мрежи: 24 гостију и нема пријављених чланова