ПОСЈЕТА АМБАСАДОРKE КРАЉЕВИНЕ НОРВЕШКЕ У БИХ

slika P1010075Амбасадорka Краљевине Норвешке у БиХ Вибеке Лилое првог дана боравка у  Брчком посјетила је Црвени крст/криж Брчко дистрикта БиХ. Овом приликом амбасадорица се упознала се са радом волонтера, чланова спасилачке јединице и учесницама пројекта “Оснаживање жена малих предузетница”.

“Дошли смо да видимо да ли постоји још области за сарадњу у наредном периоду,  која је отворена подршком наше амбасаде у БиХ формирању спасилачке јединице при овој хуманитарној организацији”, истакла је амбасадорица Лилое и додала да је задовољна добротворним радом брчанског Црвеног крста/крижа, те да би се на то требале угледати и друге невладине организације у БиХ.

 

P1010067

 

Секретар Црвеног крста/крижа Брчко дистрикта БиХ Денис Шехановић напоменуо је да осим Амбасаде Краљевине Норвешке у БиХ рад ове невладине организације, посебно њене спасилачке јединице, помаже и норвешки Црвени крст.

 

P1010075

 

“Са норвешким Црвеним крстом сарађујемо већ три године. Помогли су нам у обуци спасилаца, док је Амбасада Краљевине Норвешке у БиХ набавила потребну опрему у вриједности 10 хиљада конвертибилних марака.”, рекао је Шехановић.

 

Ко је на мрежи: 19 гостију и нема пријављених чланова