Подјела Новогодишњих пакетића 2012.год.

paketic Црвени крст / криж Брчко Дистрикта БиХ је и ове године поводом новогодишњих празника обрадовао малишане из породица у стању социјалне потребе. Тако је организована акција под називом „Дјед Мраз ће и мени доћи“. У акцији су учествовали волонтери Црвеног крста / крижа Брчко Дистрикта БиХ, а реализована је у шест тржних центара (Мерцатор, Фис, Бинго, Орис, Интереx и Туш) гдје је прикупљено 400 пакетића.

Након тога уприличена је приредба за дјецу која је одржана 28.12.2012.год. у Омладинском центру  Брчко дистрикта БиХ. У програму је учествовала група Урбани плес.

Након забавног програма за дјецу, Дјед Мраз је подијелио пакетиће малишанима, такођер је уприличено и фотографисање дјеце са Дједом Мразом приликом преузимања пакетића.

У организацији програма и подјеле пакетића учествовали су волонтери и запослени ЦКБДБиХ у сарадњи са члановима клуба Америчког фудбала Дистрицт Гиантс који су такође волонтери ЦКБДБИХ.

Овим путем захваљујемо свим волонтерима који су учествовали у акцији, грађанима који су помогли својим донацијама, као и тржним центрима који су исту подржали. Такођер, захваљујемо се Омладинском центру на уступљеном простору у којем се одржала  подјела пакетића.  

Ко је на мрежи: 33 гостију и нема пријављених чланова